Írjon nekünk!

2023.06.20.
727 olvasó

Kedves Látogatónk!

Ha idetévedt, biztosan ön is azok közé tartozik, akik szívesen járják az utcákat kamerájukkal, hogy megörökítsék a hétköznapok pillanatait. A streetfotózás különleges műfaj, mert ennek során arra törekszünk, hogy a városi környezet apróbb, nagyobb történéseit fotókkal őrizzük meg az utókornak.

Mi, akik ezt az oldalt működtetjük, azt szeretnénk, ha minél többen kapnának kedvet ehhez a tevékenységhez, így, akik már szert tettek bizonyos gyakorlatra a streetfotózásban, inspirációt nyújthatnak azoknak, akik még csak az első lépéseknél tartanak.

Ezért fordulunk most önhöz: kérjük, küldjön nekünk írásokat, amelyek bemutatják, hogyan találkozott a streetfotózással, milyen kalandokat élt át a városok utcáin, milyen embereket és helyeket fedezett fel. Lehetnek ezek rövid esszék, blogbejegyzések vagy élménybeszámolók – bármi, amit fontosnak tart.

Ne féljen megosztani a történeteit! Bátorítsa másokat is, hogy fedezzék fel a streetfotózás varázslatát és fedezzenek fel új horizontokat az utcák világában.

Kérjük, küldje el nekünk az írásait és a hozzájuk tartozó fényképeket erre az e-mail címre: info@streetfoto.hu

Az írásokért jutalompontokat adunk, és egy bizonyos számú pont begyűjtése után meglepetés ajándékban részesül.

Köszönjük, ha csatlakozik ehhez a streetfotós közösséghez, és hozzájárul ahhoz, hogy gazdagodjon a kínálatunk.

Tisztelettel,

 

Kovács Zénó,
a streetfoto.hu főszerkesztője

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Go toTop